Ville

HUOM. Ilmoittautukaa tähän hiihtolomaviikon vuorolle asap, mikäli olette maisemissa ja edes teoriassa tulossa pelaamaan. Jos näyttää siltä, että ei saada jengiä kasaan, voidaan joko perua koko vuoro tai yrittää haalia ulkopuolista porukkaa.

Ville

Huomio huomio.

Käykää ilmoittautumassa hiihtolomaviikon vuorolle joko IN tai OUT. Jos ei saada riittävästi jengiä kasaan, yritän vielä perua ko. vuoron.

-v-

Eero

Pystyykö kukaan vahvistamaan mahtuuko kukaan/kaikki naapuriin? Jos vain osa mahtuu ja pelaa, menee homma vähän läskiksi. Silloin olisi parasta pitää kuitenkin omat kinkerit 7.30, vaikka onkin vajaata. Tulen kyllä, jos saadaan vähintään 4 vs 4, mutta en mielellään seiskaksi varmuuden vuoksi ihmettelemään ja odottelemaan oman vuoron alkua ja pelaamaan 2 vs. 2.
Eero

Mikael

sanoisin, että joko kaikki menevät vieraaksi naapuriin tai sitten ei kukaan. Paska hommahan tässä on, että näytti pitkään, että meitä tulossa puoli tusinaa about ja tuli tiistaina puheeksi porukoiden yhdistäminen torstaina. Senpä takia kukaan ei ole ollut veskojenkaan perään meidän jäille. HC puhis sanoo nyt klo 21:20 21+2 äijää. Ei auta kuin katsoa aamulla tilanne.

Tero

Gents, mikäs on tilanne torstaita ajatellen? Nyt vain 6 ilmoittautunutta eikä yhtään maalivahtia? Pelataanko vai ei?

Ville

Mites maalivahteja torstaille?

-v-

Mikko

Ja mä tulen toiseen maaliin.
-Mikko

Ville

Wohoo!!
Kaksi weskaria ja vaihtomiehiäkin rivissä! :-)
-v-

Ville

Melko vaatimatonta ollut osallistuminen parilla viime kerralla, joten ryhdyäänpä nyt ajoissa kannustamaan porukkaa aamujäille...

Tero ilmoittautui in

Miten maalivahdit huomiselle?

Mikael

Mä olen kysynyt kuutta muuta kaveria. Kaksi sanoi nou. Ne eivät perkeleet ilmesty yleensä ilman bussikuljetusta kotoa ja henkkoht houkuttelua.

Mikko

Moi! Saadaanko huomisaamulle muutama lisäpelaaja ja toinen veskari?